Author Topic: e-mail send problem  (Read 2824 times)

Niels

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 112
    • View Profile
    • Vesper Interactive
e-mail send problem
« on: August 11, 2009, 06:16:46 am »
First of all. just installed 1.5.1 and it seems like a great update already.
One thing I'm still not able to do is send e-mail. all smtp settings are correct (I'm using this account for quite a while without problems anywhere now), but still OG tells me "Error: Error while sending mail. Possibly wrong SMTP settings."

anyone else has this problem (and got it fixed?)

bigbearomaha

  • Freshman
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
    • Email
Re: e-mail send problem
« Reply #1 on: August 16, 2009, 09:04:51 pm »
http://forums.opengoo.org/index.php?topic=2338.0

maybe this post might help.

Big Bear

kgarnett

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: e-mail send problem
« Reply #2 on: August 19, 2009, 12:32:10 pm »
I started out with that problem but made sure my smtp settings were correct. I am using a free mail server (mailenableit) My probram currently is getting an error message that it can't write the inbound and outbound email in the /upload folder.

Bigal

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: e-mail send problem
« Reply #3 on: August 21, 2009, 04:16:43 pm »
I started out with that problem but made sure my smtp settings were correct. I am using a free mail server (mailenableit) My probram currently is getting an error message that it can't write the inbound and outbound email in the /upload folder.
If you have aleady checked that an /upload folder exists, then please check server write permissions on that folder and also please advise results. Thanks. Al.

 

anything