Author Topic: So what is a context and how do you create one?  (Read 3076 times)

dabrowski

  • Freshman
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
    • Email
So what is a context and how do you create one?
« on: September 27, 2011, 03:30:48 pm »
I managed to create dimensions directly in the database, but I'm not sure how to create a context. And it seems you can't do anything until you do.

craig564

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Email
Re: So what is a context and how do you create one?
« Reply #1 on: September 27, 2011, 03:38:16 pm »
I created a new installation of this, and I got the "create dimensions directly in database" error. I wiped it out and did a new install, and the error went away and it created my default dimension. But of course, now I'm having the email issue I posted about.
Just a thought.

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: So what is a context and how do you create one?
« Reply #2 on: September 28, 2011, 11:52:48 am »
A context basically is the location of where the data is going to be at, but I do not suggest messing much around with these stuff yet, unless of course you do it under a testing environment.

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

dabrowski

  • Freshman
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
    • Email
Re: So what is a context and how do you create one?
« Reply #3 on: September 28, 2011, 11:56:41 am »
Well, the whole beta installation we're testing is in a dev environment. But I'm getting errors that I can't create anything because there are no contexts.

 

anything