Author Topic: Line breaks in reports.  (Read 3680 times)

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Line breaks in reports.
« on: June 14, 2011, 10:58:07 pm »
Hi there,
I' ve  been testing FengOffice for a couple of months and definitely find it more polished and comfortable than most Groupware suits out there.
Kudos for that !

I minor issue I´m having tough:
 When I generate a report the line breaks entered in the tasks descriptions are not honored, which makes it a bit hard to read (given that the descriptions have 3 to 5 paragraphs).

line breaks *are* being stored though, if I re-open the entry the paragraphs are properly "formated".

Any ideas?

Thanks in advance!
Boogie.

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Line breaks in reports.
« Reply #1 on: June 24, 2011, 02:59:46 pm »
Hello there, welcome to Feng Office Forums!
I think I know what do you mean, but if you were able to provide a screenshot of this issue, it would be much better.
Thanks!

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #2 on: June 29, 2011, 10:45:51 am »
Hi Francisco,
 thanks for the reply.

I´m attaching 3 screencaps showing

1) where the line breaks are being entered.
2) where they are not rendered on screen in a general view.
3) where there are not rendered in the reports.

Hope this is what you need.

Thanks in advance.

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #3 on: July 05, 2011, 11:47:43 am »
Hi,

I hope the screencaps served to clarify my post.
Any thought on whether this is can be improved at some point?

Regards.
Boogie

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #4 on: July 20, 2011, 12:54:07 pm »
Hi,

Could you at least point me to the files where the content is echoed  so I can give it a shot myself?

Thanks in advance

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Line breaks in reports.
« Reply #5 on: August 01, 2011, 02:17:03 pm »
Which version are you using? Because I do remember changing that myself for the 1.7.5 version. Unless I have done it afterwards.. heh

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #6 on: August 01, 2011, 02:34:26 pm »
ooops  ::) ...
... I´m still in 1.7.4 because in the past I´ve had troubles with an upgrade,
so I was waiting to find a good moment to do it in case something didn´t go smoothly.

I had checked the changelog but didn´t find it mentioned there so I figured it was fixed yet (just so  you know I wasn´t being lazy  ;) )

I will upgrade as soon as I can then, and confirm it is solved.

Thanks for taking care of it !!

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Line breaks in reports.
« Reply #7 on: August 05, 2011, 11:28:09 pm »
That is all right :)
Sometimes we do not include small fixes/features in the changelog, but bigger ones

Good luck with the upgrade, remember to backup everything just in case!

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #8 on: August 09, 2011, 05:00:37 pm »
Hi,

I upgraded to 1.7.5 now and it seems to be fixed in the listing/preview (snapshot 2) but not in the Reporte or Printable Report (snapshot 3)

I tested in firefox and Iron and cleared the cache before re-testing.

Regards.

franponce87

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1819
    • View Profile
    • Email
Re: Line breaks in reports.
« Reply #9 on: August 12, 2011, 11:12:42 am »
I may look into it if I have time, but in case changes are made they will be noticeable in a future release.

Best regards,
Francisco
Would you like to install Feng Office Professional or Enterprise Edition in your servers? No problem! Read this article!

BoogieElAceitoso

  • Freshman
  • *
  • Posts: 15
    • View Profile
Re: Line breaks in reports.
« Reply #10 on: November 11, 2011, 06:09:39 pm »
hi, sorry to bother but is there any chance this happens relatively soon?

Regards.

 

anything