Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Marcusov

Pages: [1]
1
Feng Office 3 / Editing of comment changes posted date
« on: February 04, 2022, 03:11:05 pm »
In version 3.8.5.8 and perhaps in all newer versions there is some interesting behavior.
If a comment is posted, and then edited later - the "Posted on" date is updated.
This means that if you edit a typo on a comment a month after originally posting it, you aren't able to see when that comment was originally posted as it will only display the edit date and erroneously refers to it as the "Posted date"

It would seem to me that this should not be the case, as it loses the information on the original comment and a solution would be to add an "Edited on" date in addition to the "Posted on" date.

There are many circumstances that knowing when the comment was originally posted is needed. Editing could be restricted, and would give more integrity than allowing the edits but would also be less clean as it wouldn't allow for corrections to be made.

Any thoughts on this?

2
The issue persisted regardless of updates to 3.4.0.17 and then to version 3.4.2 - beta2
I found the issue. In the fo_members table (formerly the og_tags or fo_tags table) all of the tags that weren't appearing had a common value for the "archived_by_id" field. The broken tags had a value of "NULL" whereas all working tags had a value of "0"
Ran a query to correct only those tags (by object_type_id and the NULL field) setting it to 0 and now they all work and appear as expected.

For others reference the query to see these is:

SELECT * From fo_members where dimension_id =2 AND object_type_id = 2 AND archived_by_id IS NULL


Then to update those to a working value of "0" instead of NULL the Query used was:

Update fo_members
set archived_by_id = 0 WHERE dimension_id = 2 AND object_type_id = 2 AND archived_by_id IS NULL

The assumption is that this issue arose during an upgrade and the script didn't complete or properly handle the setting of values in the archived_by_id column. This is speculative as we don't know precisely when the issue occurred and we don't know which version moved data from og_tags to fo_members.

3
We are using version 3.4
The issue is that when adding a tag to a task or document, you start typing the tag name, it doesn't appear in the list. Many do appear, but many do not.
If you go find a document that already has that missing tag, you can click the tag and it will filter by this tag, and it will temporarily appear in the side bar as well as in the drop down list when typed.

As you can see in the screen grabs I've attached, when typing zion or zions nothing comes up.
When looking at the side column, there aren't any tags that show up after the "Sal" tags.
And lastly, some documents show the tag as seen in the last image.

The tag exists but can't be added to documents. This is happening with dozens of tags not just the example.

Any ideas? Thanks!!

4
Feng Office 3 / <SOLVED> Tags not always appearing in dropdown or side menu
« on: December 15, 2015, 03:10:06 pm »
We've been using Feng for sometime now and I've noticed that we have both og_ table and fo_ tables. In looking into some issues with tags not showing up in the left side list we noticed this. Should both prefix names exist for tables or should they be merged to be under the new fo_ table naming convention?

5
Installation problems / Re: No content after installation
« on: December 12, 2015, 10:33:33 pm »
I had the errors:
Use of undefined constant JSON_NUMERIC_CHECK - assumed 'JSON_NUMERIC_CHECK' ...
json_encode() expects exactly 1 parameter, 2 given in ...

And I know my server is on PHP 5.4, so I was stumped but I determined that my host server had a setting that allowed for the PHP to use an older script version 5.2 and the parameter simply had to be changed to use the PHP current version and to auto-update as releases come out. This fixed my issue and will hopefully help someone else.

Cheers,

Marcus

6
Feng Office 3 / Re: 3.2.3 Error 500 and Debug mode makes Overview work
« on: August 25, 2015, 12:12:45 pm »
Is this a bug in the code, being that it appears that the code is referencing files that don't exist?

7
Feng Office 3 / Re: 3.2.3 Error 500 and Debug mode makes Overview work
« on: August 20, 2015, 01:47:39 pm »
Marsian, Thank you for the reply.
PHP is version 5.4.43
MySQL is version 5.5.42-37.1
Apache: 2.2.29

Additionally today we have found something that may be the cause, we get an error when trying to use the "view as list" option, the error is: "fengoffice/application/views/dashboard/init_overview.php' doesn't exists"

And indeed the init_overview.php file doesn't exist, and isn't present in the latest build. It looks like the initial call to this file is coming from the FO root folder/init.php file on line 177
But I don't know what to do about it, any suggestions? Some additional Error info is below.

Thanks!!

Error (FileDnxError)
File '/fengoffice/application/views/dashboard/init_overview.php' doesn't exists
Error params:
File:   /fengoffice/environment/classes/controller/PageController.class.php
Line:   317
File path:   /fengoffice/application/views/dashboard/init_overview.php
Backtrace:
#0 /fengoffice/environment/classes/controller/PageController.class.php(120): PageController->getTemplatePath()
#1 /fengoffice/environment/classes/Env.class.php(135): PageController->getContent()
#2 /fengoffice/init.php(177): Env::executeAction('dashboard', 'init_overview')
#3 /fengoffice/index.php(7): require('/home...')
#4 {main}
Can you post some specifications of your webserver? PHP Version etc.?

8
Feng Office 3 / 3.2.3 Error 500 and Debug mode makes Overview work
« on: August 20, 2015, 01:48:51 am »
I just upgraded to 3.2.3 and the Overview screen doesn't work for anyone, it gives an Internal Server Error 500. In the course of trying to determine the issue I turned debugging on (in the config.php file for FO) and just having that on makes it so everyone is able to see their Overview screen. I can leave it on, but would rather know how to fix this behavior.
I was able to get some errors logged in the log.php file, and I'm unsure if it is related the error posted there is: Illegal offset type in isset or empty in '/home3/public_html/fengoffice/environment/classes/dataaccess/DataObject.class.php' on line 374 (error code: 2)

Anyone have any ideas on this? If I find a solution on my own I'll post the answer. Thanks!

9
How To's / PDF Files Automatically Downloading
« on: April 16, 2014, 01:31:48 pm »
We have quite a few PDF Files, and most function normally from within Feng. Click the file name, the PDF preview comes up. However with some files once you click the filename, the normal screen begins to load, but instead of the PDF preview showing, the file begins downloading. This has happened on the same files for all users for several versions of Feng now. Any ideas on why this is occurring?
Thanks!

Pages: [1]
anything