Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - marcos.zy

Pages: [1]
1
Older versions / Re: Files corrupted after upgrade to 1.3
« on: April 17, 2009, 06:10:55 pm »
No.

Only my old files was corrupted during/after the upgrade process. :(

2
Older versions / Re: Files corrupted after upgrade to 1.3
« on: April 15, 2009, 04:43:09 pm »
Hello,

I used the attached php script, and saw the upload directory.

Both download through the script, or accessing the upload folder, the files are corrupted. For example, I have files with the below structure:

upload/e0589/074fa/d04a7/e35c9e2b0ca47c6c25ffc32b6

Even acessing through FTP the upload/e0589/074fa/d04a7/ directory, downloading the e35c9e2b0ca47c6c25ffc32b6 file and renaming it to e35c9e2b0ca47c6c25ffc32b6.pdf (it was a PDF), it still corrupted.

I really don't understand what happened, and think that I have lost all my data. Of course I can upload all again, but my intention was to have a secure and acessible place to store and manage docs for me and my associates.

3
Older versions / Re: Files corrupted after upgrade to 1.3
« on: April 13, 2009, 04:22:58 pm »
Hello,

No, all files was corrupted. I had .jpg and .pdf files, and both file types was corrupted.

I am using "file system (sistema de arquivos)" option.

Thanks again. :)

4
Older versions / Files corrupted after upgrade to 1.3
« on: March 31, 2009, 08:13:27 pm »
Hi,

I had inumerous files (.PDF) uploaded on my OpenGoo 1.2.x, and all was ok until I upgrade to 1.3. Now, when I download some file, I get only "blank" files, without any content.

Someone has some idea of what could be the cause of this or if is there some way to correct it (I think no)?

Or, someone had experienced a similar issue? :(

Best Regards.  :)

5
Hello Ignacio,

Thank you for your help. :)

So, I tried it, but makes no effect. I also tried two times to upgrade, both manually and automatic, and the problem still happening.

6
Hello,

I have upgraded to version 1.3 manually, uploading all the folders and files of it newest version. After the upload process, I gone to "public/upgrade/", and the upgrade of the database was done successfully.

But, after make login on OpenGoo, I discovered that it does not shows any calendar or task event/entry. And, the below errors are displayed when I try to access "calendar" or "events", on any workspace:

"Erro
og.addDomEventHandler is not a function"

AND

"Erro
og.CalendarTop´Toolbar is not a constructor".

The first menu option (Visão geral), also shows only "blank widgets", and my OpenGoo is full of documents and tasks.

Could someone help me on it, please? :)

Best Regards.

7
Getting Started / Re: Starting using 1.2 or 1.3?
« on: March 01, 2009, 10:58:38 am »
Thank you very much soomon. :)

So, I think I will install 1.2 and see how it works.

Regards.

8
Getting Started / Starting using 1.2 or 1.3?
« on: February 28, 2009, 10:34:40 pm »
Hello!

I found OpenGoo and found it wonderful, and am about to install it on my server.

I like so much of the features I saw on 1.3, but saw that it is a beta, or a RC.

But, can I install and use 1.3 securely? :)

Regards.

Pages: [1]
anything