Feng Forum

Support => Older versions => Topic started by: carcam on August 05, 2009, 03:30:28 am

Title: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: carcam on August 05, 2009, 03:30:28 am
I have just upgraded to the 1.5.1, and the tags are not shown at the left menu. If I choose a document the tags appear at the description, and it seems that they are at the DB.
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: neapovea on August 05, 2009, 07:41:53 am
After upgrade withtout any problem we have the same error.

Bye
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: Pet on August 05, 2009, 02:55:38 pm
I have something to add to this. In my system, we are having this problem too, no tags appear, only "All".

But when you click on "All", no matter what tab is showing on the top, the screen changes to the Overview screen.  So for instance if I have workspace "Alpha" chosen, go to Email tab, then click on the tag "All", the view changes to Alpha's overview, even though the Email tab is still hilighted.
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: alvarotm01 on August 06, 2009, 03:43:46 pm
Hi,
take a look at this post,
http://forums.opengoo.org/index.php?topic=2378.0 (http://forums.opengoo.org/index.php?topic=2378.0)
in this post it is fixed the tags issue
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: Pet on August 06, 2009, 04:20:10 pm
Ah right, sorry I forgot to add that the fixes repaired the tag issue but not the workspace Overview issue.  I had thought that the issues were related, however this is not the case.

Feel free to split this post into a new one regarding this separate issue which still exists in 1.5.1:

Quote
But when you click on "All", no matter what tab is showing on the top, the screen changes to the Overview screen.  So for instance if I have workspace "Alpha" chosen, go to Email tab, then click on the tag "All", the view changes to Alpha's overview, even though the Email tab is still hilighted.

cheers
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: alvarotm01 on August 06, 2009, 05:34:20 pm
Does this happens everytime you select the All tag ? with every workspace?
or it is random ?
Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: Pet on August 06, 2009, 11:37:40 pm
It happens 100% of the time with all workspaces, and with all tabs. No errors appear in the err log, no errors appear on-screen.


Title: Re: [1.5.1] Upgrade is not showing the tags at the left menu
Post by: Bigal on August 07, 2009, 03:47:17 am
It happens 100% of the time with all workspaces, and with all tabs. No errors appear in the err log, no errors appear on-screen.
Overview problem in 1.5.0 as well.
Al